Oslofjorden

Oslofjorden turguide

Rundt Oslofjorden er det milevis med flotte kyststier, turveier og hundrevis med innbydende badeplasser. Kyststien er vanligvis godt merket, men på turveier og stier kan det kan være krevende å finne frem.

Opplev kyststien med Oslofjorden turguide

Med Oslofjorden turguide finner du lett frem på kyststien rundt Oslofjorden.

Get it on Google Play

Appstore IOs iPhone Oslofjorden

Vi har sluttført registreringen av hele kyststrekningen fra Sverige via Oslo langt inn i Telemark. Arbeidet har tatt mere enn 15 år og gitt oss hundrevis av flotte turer. Alle turene er nå tilgjengelig i Oslofjorden turguide.

Turguiden har også en tilnærmet komplett oversikt over alle badeplasser, båtramper, gjestehavner, uthavner og spennende steder langs Oslofjorden.

Du finner bland annet

  • 1784 kilometer med kyststier og turveier.
  • 915 badeplasser
  • 172 gjestehavner og uthavner
  • 289 båtramper

God tur!

Funksjonalitet

Hvis du lar applikasjonen benytte GPSen når du er på tur vil den vise en markør der du er på kartet og alle kyststier og turveier vi har registrert i området. Når du beveger deg vil markøren bevege seg og man kan se hvor man er i forhold til stier og badeplasser i nærheten. Hvis man klikker på kyststien eller en markør får man opp litt informasjon, og mulighet til å gå få ytterligere informasjon fra på www.oslofjorden.com. For full glede av appen må du ha et telefonabonement med data.

I 2023 har vi også lagt til mulighet til å velge sjøkart ( ikke egnet for navigasjon ).

Android

Oslofjorden turguide har vært tilgjengelig for Android telefoner siden sommeren 2016 - last ned fra Google Play - søk etter Oslofjorden turguide eller klikk på "Get it on Google play over". Applikasjonen kan brukes gratis i 30 dager, etter det må du betale 49,- for å fortsette å burke den

iOS / iPhone / iPad

Oslofjorden turguide for iPhone/iOS har vært tilgjengelig siden starten av mai 2017. Søk etter Oslofjorden turguide eller klikk på "Download on the App store" over. Applikasjonen kan brukes gratis i 30 dager, etter det må du betale 59,- for å fortsette å burke den

Inntektene går i sin helhet til videreutvikling av applikasjonen.

Har du tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer for Android eller iOS versjonen, kan utviklingsteamet nås på email appdev(at)oslofjorden.com.


Copyright (c) www.oslofjorden.com - Ansvarsfraskrivelse   Vår bruk av informasjonskapsler   Følg oss på Facebook.  Prøv Oslofjorden turguide.