Oslofjorden

www.oslofjorden.com ble startet 18. mai 2003 og drives av H. Kohmann. Intensjonen er å samle og gjøre informasjon om Oslofjorden lett tilgjengelig slik at enda flere kan glede seg over dens kvaliteter og perler.

Vår definisjon av Oslofjorden er strekt langt - fra Indre Oslofjord ved Aker Brygge til hele vestkysten av Sverige og rundt sørlandskysten helt til Lindesnes fyr. Vi har over 40 års fartstid i indre Oslofjord og sidene fylles opp med prioritet fra nord. Vi har mål av oss å levere kvalitetsinformasjon og vi prøver i størst mulig grad å tilstrebe at all informasjon på disse sidene er korrekt og basert på egne eller andres fysiske besøk og observasjoner.

Når det gjelder informasjon om båtramper, har vi ambisjoner om å registrere alle båtramper i Oslofjorden samt de beste rampene i resten av Skandinavia (både salt og ferskvann).

En god del av informasjonen på sidene er basert på informajon og tips fra våre brukere. Materiale som sendes inn må ikke være belagt med copyright eller begrensninger som forhindrer at de kan publiseres på disse sidene. Hvis du ikke har tatt bildene selv, husk å få tillatelse av fotografen før du sender dem inn. Du bekrefter at du har tillatelse til å få bildene publisert ved å sende dem til oss. Du kan godt legge inn copyright eller "fotograf" informasjon på bildet.

Nye opplysninger, rettelser og gode ideer til utvidelser mottas med takk.

Materiale fra disse sidene kan kun benyttes til privat bruk. Kommersiell utnyttelse av informasjonen krever skriftlig avtale med www.oslofjorden.com.

.Oslofjordens redaktør slapper av

Oslofjorden er et fantastisk sted - God sommer!

 

Hugo


Copyright (c) www.oslofjorden.com - Ansvarsfraskrivelse   Vår bruk av informasjonskapsler   Følg oss på Facebook.  Prøv Oslofjorden turguide.