Oslofjorden

Oslofjorden turguide

Rundt Oslofjorden er det milevis med flotte kyststier, turveier og hundrevis med innbydende badeplasser. Kyststien er vanligvis godt merket, men på turveier og stier kan det kan være krevende å finne frem. Klikk her for å installere Android versjonen.

Opplev kyststien med Oslofjorden turguide

Med Oslofjorden turguide finner du lett frem på kyststien rundt Oslofjorden.

Get it on Google Play

Vi har snart sluttført registreringen av hele kyststrekningen fra Sverige via Oslo til grensen til Telemark. Arbeidet har tatt mere enn 10 år og gitt oss hundrevis av flotte turer. Alle turene er nå tilgjengelig i Oslofjorden turguide.

 

God tur!

Funksjonalitet

Hvis du lar applikasjonen benytte GPSen når du er på tur vil den vise en markør der du er på kartet og alle kyststier og turveier vi har registrert i området. Når du beveger deg vil markøren bevege seg og man kan se hvor man er i forhold til stier og badeplasser i nærheten. Hvis man klikker på kyststien eller en markør får man opp litt informasjon og mulighet til å gå få ytterligere informasjon fra på www.oslofjorden.com. For full glede av appen må du ha et telefonabonement med data.

Android

Oslofjorden turguide har vært tilgengelig for Android telefoner siden sommeren 2016 - last ned fra Google Play - søk etter Oslofjorden turguide eller klikk på "Get it on Google play over".

iOS / iPhone

Oslofjorden turguide for iPhone/iOS er nå i beta testing og vil være klar for generell bruk til sommeren 2017. Hvis du ønsker å være med å teste iOS versjonen, kan du sende en email til appdev(at)oslofjorden.com.

Har du tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer for Android eller iOS versjonen, kan utviklingsteamet nås på email appdev(at)oslofjorden.com.


Copyright (c) www.oslofjorden.com - Ansvarsfraskrivelse   Vår bruk av informasjonskapsler   Følg oss på Facebook.