Oslofjorden

Kyststi Sandefjord kommune

Sandefjord kommune har over 45 kilometer med flotte godt merkede kyststier. Kyststien i Sandefjord starter like ved Lahelle og går igjennom både Vesterøya og Østerøya. Kyststien passerer mange flotte badeplasser.

Beskrivelse av turene finnes under turkartet.

Kyststi på Vesterøya

Kyststien på Vesterøya byr på 25 kilometer merket sti og veier. Østre sti starter innerst i Mefjorden. Vestre sti starter ved Gokstad Kystlag på Framnes. Et fint utgangspunkt for en kortere tur er parkeringsplassen ved Grubesand og Folehavna. Mere informasjon om kyststien på Vesterøya på egn side.

Kyststi på Østerøya

Ca 20 kilometer fin kyststi nesten fra Lahelle, ut på Østerøya til Tønsberg tønne og inn igjen til innerst i Mefjorden. Et godt utgangspunkt for en kortere tur er parkeringsplassen i ved Flautangen eller Tallakshavn. Mere informasjon om kyststien på Østerøya på egn side.

Turmuligheter på Årø og York

Fin rundtur på Årø og York

Kyststi nordover fra Granholmen

Fine spasermuligheter nordover fra Granholmen badeplass, på vestsiden av Sandefjordesfjorden. Hovedsakelig langs villaveier.

Parkering: Parkering ved Granholmen.

Kyststi - info

Beliggenhet: Sandefjord kommune, Vestfold.

Taxi: www.vestfoldtaxi.no/ - Tlf 33 42 02 00

Buss: www.vkt.no

Flere turmuligheter i området:

Turveier og kyststi i Stokke - Turveier og kyststi Larvik - Turveier og kyststi på Nøtterøy - Turveier og kyststi på Tjøme

Share  

Copyright (c) www.oslofjorden.com - Ansvarsfraskrivelse   Vår bruk av informasjonskapsler   Følg oss på Facebook.  Prøv Oslofjorden turguide.